Livestream

Uw webinair, congres of presentatie vastleggen en live uitzenden via Internet? , wij maken dit mogelijk met Live-Streaming.  
 
Een livestream biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld een evenement zoals, concert, congres, training of een vergadering op hetzelfde moment online te delen met publiek in een andere zaal of desgevraagd meerdere zalen en/of locaties tegelijk, alsook middels een beveiligd portaal voor individuele deelnemers thuis over de hele wereld. Met een live stream vergroot je je bereik onder je doelgroep en bied je publiek, dat fysiek niet aanwezig kan en/of mag zijn, toch een mogelijkheid om het evenement of presentatie mee te maken/ bij te wonen. De opname kan desgewenst ook achteraf worden teruggekeken.


Hoe werkt een Live-Stream bij Geos?

U kiest hoe de livestream moet worden gepresenteerd en op welk platform dit te zien moet zijn, Multistreaming naar meerdere platformen is geen probleem.
Standaard streamen wij naar één van onze pagina’s welke vooraf volledig naar uw wensen kunnen worden vormgegeven, bijvoorbeeld met een eigen bedrijfslogo.
Video’s worden niet openbaar getoond maar uitsluitend privé, afgeschermd met een wachtwoord zoals te zien in onderstaand voorbeeld.

Inloggen voor een online bijeenkomst?